Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، سیمین سرابندی رییس انجمن سینمای جوان استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اختتامیه نخستین دوره فیلم‌سازی بعد از بحران کرونا در چابهار اظهار داشت: در این دوره باوجود محدودیت پذیرش، هنرجویانی از سراوان، ایرانشهر، کنارک و سایر نقاط جنوبی استان در کارگاه‌های آموزشی شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: در این دوره برای هر کلاس سه کارگاه داشتیم و برای هر کارگاه نیز به هنرجویان، گواهینامه معتبر ارائه شد.

نصیراحمد ملازهی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز اظهار داشت: مدیران انجمن سینمای جوانان استان با کمک انجمن سینما جوان چابهار تصمیم به برگزاری دوره‌های آموزش تصویربرداری، فیلم‌برداری، فیلم مستند و داستانی گرفتند.

او  ادامه داد: در این دوره از کلاس ها به تعداد ۴۵ نفر از هنرجویانی که در کلاس‌ها شرکت کردند گواهینامه اعطا شد.

ملازهی افزود: با توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی پذیرش محدود بود و خوشبختانه استقبال بسیار خوبی از این کلاس‌ها رقم خورد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد چابهار عنوان کرد: بحث سینما و حمایت از جریان فیلم‌سازی، شهر چابهار در جشنواره شهرهای خلاق کشور به عنوان شهر خلاق سینما انتخاب شد که این یک ظرفیتی ایجاد می‌کند که در حوزه سینما و تقویت هنرمندان فیلم‌ساز گام‌های مهم و موثری برداشته شود.

ملازهی بیان داشت: این دوره از کلاس‌ها به طور مستمر برگزار می‌شود و تداوم دارد و تصمیم بر این است که در طول سال دوره های مختلفی را به صورت تخصصی برگزار کنیم.

او تصریح کرد: انجمن سینما جوانان چابهار برنامه‌های آموزش و تولید فیلم، فیلم‌های کوتاه داستانی، مستند و مستند داستانی را در دستور کار خود دارد.

حسین ریگی یکی از مدرسان این دوره آموزشی هم اظهار داشت: یک وُرک‌شاپ (کارگاه) سه روزه داشتیم که روز دوم آن به عهده بنده بود و برای تدریس فیلم داستانی انتخاب شد و روز بعد آن کارگاه فیلم مستند برگزار شد.

او ادامه داد: این دوره آموزشی با استقبال بسیار خوبی همراه بود و نشان می‌دهد که جنوب سیستان و بلوچستان نیاز به این دارد که بیشتر به بحث آموزش بپردازد، مردم نیاز دارند که خودشان رو ارتقا بدهند، امیدواریم که اتفاقات خوبی در عرصه فیلم کوتاه و مستند در چابهار و جنوب سیستان و بلوچستان رقم بخورد.

این مدرس فیلم‌سازی افزود: در برپایی دوره همه پروتکل‌های بهداشتی رعایت شد و دوستان سعی کردند تعداد معدودی از علاقه‌مندان را پذیرش کنند و این کلاس‌ها با همکاری انجمن سینما جوانان زاهدان و منطقه آزاد چابهار برگزار شده است و امیدوارم که از این به بعد نیز هر ۲ ماه یک بار از این نوع آموزش‌ها در منطقه آزاد چابهار برگزار شود.

محسن شیرزایی مدرس کارگاه مستندسازی هم گفت: با توجه به اینکه چابهار علاقه‌مندان زیادی دارد، ما بر اساس تناسب نیازی که در این منطقه بود تلاش کردیم که بتوانیم در این کارگاه سه روزه آنها را با مباحثی از سینما چه در ساختار داستانی و چه در سینمای مستند و فیلم برداری آشنا کنیم.

او  ادامه داد: خوشبختانه کارگاه ایده تا پیش‌نویس فیلم‌نامه را داشتیم و برای من جذاب بود که هنرجویان از ابتدا تا انتهای کارگاه، علاقه‌مند به مباحث آموزشی بودند و نکته‌های آموزشی را دنبال می‌کردند و مطمئن هستم اگر با همین روش این کار ادامه پیدا کند حتما اتفاقات خوبی به دنبال خواهد داشت.

شیرزانی افزود: شمال تا جنوب استان سیستان و بلوچستان پر از داستان، قصه، فرهنگ، آداب و رسوم خاص است و ما می‌دانیم که آداب و رسوم منطقه متفاوت است، حس می‌شود که ورود علاقه‌مندان به عرصه بیان تصویری می‌تواند خیلی به معرفی داستان‌ها کمک کند و درواقع سینما، حمایت از سینما، رشد علاقه مندان در مسیر بیان تصویری می‌تواند به توسعه فرهنگ و سایر مسائل استان کمک کننده باشد.

یاسر دشتی یکی از هنرجویانی که از منطقه سرباز در این دوره آموزشی شرکت کرده است نیز بیان داشت: از آنجایی که به فیلم‌سازی علاقه دارم، در این کلاس‌ها شرکت کردم و از کسانی که این کلاس‌ها را برگزار کردند قدردانی می‌کنم.

یاسر دشتی در پاسخ به این پرسش که «چه شد از سراوان به چابهار آمدی» و اینکه آیا در سرباز این کلاس‌ها برگزار نمی‌شود، گفت: در شهرستان سرباز امکانات آنچنانی وجود ندارد که زمینه برگزاری این دوره‌ها فراهم شود. اما علاقه‌ای که بود باعث شد از سرباز در این کلاس‌ها حضور داشته باشم.

"محمدندیم آز" از شهرستان کنارک هنرجوی دیگر این دوره آموزشی افزود: به خاطر علاقه‌ای که به فیلم‌سازی داشتم در این دوره شرکت کردم. تجربه ساخت چند کار مستند دارم که در شبکه‌های جام جم، دو و سه در حوزه بازیگری دیده شدم.

سلمان عثمانی هم یکی از علاقه‌مندان به سینما از چابهار بیان داشت: مدتی بود که کلاسی به این شکل و کیفیت برگزار نشده بود و برای یادگیری بیشتر در این دوره شرکت کردم.

نظیر رهبر رییس نمایندگی سینمای جوان چابهار در پایان گفت: در راستای توجه به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت سواحل مکُران از این به بعد برنامه‌های فرهنگی زیادی در حوزه سینمایی و فیلم‌سازی چابهار خواهیم داشت.

او  تصریح کرد: چابهار ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری و حتی اقتصادی زیادی دارد و می‌طلبد جوانان این دیار با آموزش‌های حرفه‌ای بتوانند نسبت به تولید آثار فاخر اقدام کنند.

رییس نمایندگی سینمای جوان چابهار ادامه داد: از امکانات موجود برای تقویت و کشف استعدادهای جنوب سیستان و بلوچستان در حوزه‌های هنری همچون فیلم‌سازی بهره‌خواهیم برد.

این دوره آموزشی همزمان با هفته میراث فرهنگی و گردشگری در سالن رسالت منطقه آزاد چابهار برگزار شد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی و گردشگری انجمن سینما منطقه آزاد چابهار سیستان و بلوچستان دوره آموزشی انجمن سینما سینمای جوان علاقه مندان کلاس ها فیلم سازی دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۳۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در مازندران

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، حجت الاسلام شریف تبار مدیرکل سازمان تبلیغات مازندران گفت؛ نوزدهمین دوره آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم  امروز همزمان با سراسر کشور در استان مازندران برگزار شد.

او افزود: این دوره در دو حوزه امتحانی بابل و ساری برگزار شد که افزایش حوزه آزمون مورد استقبال حافظان قرآن کریم استان قرار گرفت.

حجت الاسلام شریف تبار گفت: در این دوره ۱۹۰ نفر خواهر و ۵۸ نفر در رشته‌های ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ جزء شرکت نمودند که در صورت کسب حد نصاب نمره به مرحله دوم (مرحله آزمون شفاهی) راه یافته و موفق به دریافت مدرک تخصصی درجه ۱ تا ۵ خواهند شد.

وی ادامه داد: این مدارک معادل مدرک تحصیلی دیپلم، کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا بوده و دریافت کنندگان از امتیازات قانونی این مدرک برخوردار می شوند.

این مسئول استانی ادامه داد؛ نسبت به سال قبل بیش از ۳۰ درصد افزایش ثبت نام داشتیم که این استقبال و ثبت نام حافظان قرآن کریم استان قابل توجه می‌باشد.

حجت الاسلام شریف تبار اضافه کرد؛ جوانترین شرکت کننده این دوره متولد سال ۱۳۹۴ از ساری و در رشته ۱۰ جزء بوده و مسن‌ترین آنها متولد سال ۱۳۳۹ از شهرستان قائم شهر در شته ۱۰ جزء است.

او با بیان حدنصاب قبولی جهت مرحله اول آزمون حفظ خاطر نشان کرد: حافظان ۱۰ جزء: کسب حداقل ۳۰ امتیاز برای متقاضیان مدرک درجه ۵، حافظان ۲۰ جزء: کسب حداقل ۶۰ امتیاز برای متقاضیان مدرک درجه ۴، حافظان ۳۰ جزء: کسب حداقل ۱۰۵ امتیاز برای متقاضیان مدرک درجه ۳، حافظان ۳۰ جزء (جهت دریافت مدرک درجه ۲ و ۱): کسب حداقل ۱۲۰ امتیاز است.

دیگر خبرها

  • ۱۲ هزار نفر در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم سراسر کشور شرکت کردند
  • VAR چینی هنوز وارد ایران نشده/ برگزاری دیدار ها با VAR بعید است
  • برگزاری نوزدهمین دوره طرح آزمون اعطای مدرک
  • برگزاری دوره آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم
  • برگزاری نوزدهمین دوره آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم
  • برگزاری دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در مازندران
  • برگزاری آزمون‌ اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن آذربایجان غربی
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان